Dret administratiu

Comptem amb una àmplia experiència en dret administratiu, com l’assessorament a empreses, particulars, Ajuntaments i altres organismes.

Dret administratiu

A Manuel Busquet Advocats oferim serveis d’assessorament a l’àmbit del dret administratiu. Comptem amb una àmplia experiència en l’assessorament a empreses, particulars, ajuntaments i altres organismes davant de l’Administració pública.

A l’àmbit del dret administratiu, oferim serveis d’assessorament en la tramitació de procediments administratius, així com en la defensa dels drets i interessos dels nostres clients davant de l’Administració pública o defensant també els interessos de l’Administració. Ens encarreguem de l’elaboració de recursos administratius i contenciosos administratius, així com de la representació dels nostres clients davant dels tribunals corresponents.

També brindem assessorament en matèria de responsabilitat patrimonial de l’administració pública, en casos de danys i perjudicis causats per la seva actuació.

A Manuel Busquet Advocats comptem amb un equip de professionals altament capacitats i amb una àmplia experiència en l’àmbit del dret administratiu. Ens assegurem que els nostres clients rebin un assessorament complet i personalitzat en cada cas, garantint sempre el compliment de la normativa i els procediments administratius corresponents.

Si necessita assessorament legal en matèria de dret administratiu, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar i oferir solucions adaptades a les seves necessitats. A Manuel Busquet Advocats estem compromesos a oferir serveis d’alta qualitat i garantir la defensa dels drets i interessos dels nostres clients davant l’Administració pública.