Dret urbanístic / Dret immobiliari

Els camps de l’urbanisme i el dret immobiliari constitueixen les àrees jurídiques d’especialització del soci fundador de Manuel Busquet Advocats, la qual cosa és garantia de que els serveis que oferim respondran a les més altes exigències quant a qualitat.

Dret urbanístic / Dret immobiliari

Oferim serveis d’assessorament i gestió a les àrees de dret urbanístic i dret immobiliari. Aquestes són àrees d’especialització de Manuel Busquet Advocats, cosa que garanteix que els serveis que oferim responen a les més altes exigències de qualitat.

Pel que fa al dret urbanístic, comptem amb una àmplia experiència i especialització en matèria d’assessorament, planificació i gestió urbanística. Oferim assessorament en tot allò relacionat amb planejament i gestió urbanística tant per a empreses, ajuntaments i altres organismes públics. També brindem assessorament per a la gestió de les obligacions derivades de l’adquisició de terrenys i immobles.

D’altra banda, a l’àmbit del dret immobiliari, som experts en la redacció de contractes immobiliaris per a empreses i particulars. Oferim assessorament per a la constitució d´entitats i societats immobiliàries, promotores i constructores. A més, prestem serveis d’assessorament i gestió en matèria de compravenda d’immobles, arrendaments, desnonaments i procediments hipotecaris.

En resum, a Manuel Busquet Advocats estem compromesos a oferir serveis d’alta qualitat a les àrees de dret urbanístic i dret immobiliari. El nostre equip de professionals altament capacitats i amb àmplia experiència al sector garanteix un assessorament complet i personalitzat en cada cas. A més, ens assegurem que tots els processos es duguin a terme dins el marc legal corresponent.

Si necessita assessorament legal en aquestes àrees, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar i oferir solucions adaptades a les seves necessitats.