Dret civil

Assessorem jurídicament en qüestions de dret civil relatives a la propietat, patrimoni, família, les obligacions i contractes i la responsabilitat civil contractual i extracontractual.

Dret civil

A Manuel Busquet Advocats oferim serveis d’assessorament a l’àmbit del dret civil. Comptem amb un equip altament capacitat i amb una àmplia experiència en aquest àmbit, que s’encarrega de brindar un assessorament personalitzat i complet als nostres clients.

Entre els serveis que oferim, destaquem l’assessorament en qüestions relatives a la propietat i el patrimoni, així com a les persones. Ens encarreguem de l’elaboració i la revisió de contractes, tant de compravenda com d’arrendament, i de la defensa dels drets i interessos dels nostres clients en casos d’incompliment contractual.

A més, oferim assessorament en matèria d’obligacions i de responsabilitat civil, tant contractual com extracontractual. Ens encarreguem de l’elaboració de reclamacions i recursos, així com de la representació dels nostres clients davant dels tribunals corresponents.

En definitiva, a Manuel Busquet Advocats estem compromesos amb oferir un servei integral i personalitzat en l’àmbit del dret civil. Contacti’ns i l’assessorarem en tot allò que necessiti per garantir l’èxit de la seva empresa.