Incendis i responsabilitat civil

Som especialistes en la resolució de casos relatius a temes de responsabilitat civil extracontractual i reclamació de danys derivats d’incendis i accidents.

Incendis i responsabilitat civil

A Manuel Busquet Advocats comptem amb un equip especialitzat en la gestió de casos de responsabilitat civil extracontractual i reclamacions de danys derivats d’incendis i accidents. Som conscients que aquests casos poden ser molt complexos i requereixen un equip de professionals altament capacitats.

Pel que fa als incendis, oferim un servei integral que abasta des de l’inici del procediment, determinant les causes, autors i responsables, fins a la quantificació dels danys en la reclamació, ja sigui en via penal com en via civil. Els nostres advocats són experts en la identificació i avaluació dels danys soferts, per tal de garantir la millor indemnització possible per als nostres clients.

A més, també ens especialitzem en casos d’accidents d’especial complexitat i singularitat, com ara explosions o accidents de caça, d’aeronaus, entre d’altres. En aquests casos, comptem amb un equip de pèrits i experts en la matèria que ens permeten obtenir la informació necessària per poder fer una defensa efectiva dels interessos dels nostres clients.

Pel que fa a la responsabilitat civil extracontractual, el nostre equip d’advocats té una àmplia experiència en la gestió de casos d’incendis i d’accidents, entre d’altres. Ens ocupem de la defensa dels interessos dels nostres clients, a través de la identificació dels responsables i la quantificació dels danys patits.

En definitiva, a Manuel Busquet Advocats som conscients de la importància d’oferir un servei integral i d’alta qualitat en la gestió de casos de responsabilitat civil extracontractual i de reclamacions de danys derivats d’incendis i accidents. El nostre equip està molt capacitat i compta amb l’experiència necessària per garantir la millor defensa possible dels interessos dels nostres clients. Contacteu amb nosaltres i us assessorarem sobre la millor manera de vigilar pels vostres interessos.