La Firma

Manuel Busquet Advocats és una firma dedicada els serveis jurídics que va néixer l’any 1988, de la mà del seu soci fundador Manuel Busquet Arrufat.

El despatx es distingeix per la seva rigorositat, serietat i vocació de servei, així com l’aptitud per a la innovació que marca la diferència a l’hora d’assessorar i defensar als nostres clients.

MBA Manuel Busquet Advocats Manresa

Actualment ja són moltes les empreses i particulars que compten amb els serveis professionals de Manuel Busquet Advocats. Per aquest motiu, periòdicament, realitzem tasques d’estudi i actualització a tots els nivells jurídics.

Els nostres clients tenen un gran nivell d’exigència en la qualitat professional que hem sabut complir i a més establir una relació d’absoluta confiança.


Gràcies a tot això, al llarg dels anys, hem aconseguit una relació professional sòlida i un prestigi destacat.

Els advocats que formen l’equip de treball de Manuel Busquet Advocats es troben col·legiats als Col·legis d’Advocats de Manresa i de Barcelona, i formen part de la Unió d’Advocats Europeus.


Filosofia

La firma neix amb l’objectiu de donar solucions a qualsevol problema jurídic, cercant en cada cas l’opció més beneficiosa pel nostre client.

Filosofia
Equip de treball

Equip de treball

L’equip de Manuel Busquet Advocats està especialitzat en el dret mercantil (empresa), urbanístic, i civil, així com en el dret de família i assessorament en el dret successori.