Filosofia

La firma neix amb l’objectiu de donar solucions a qualsevol problema jurídic, cercant en cada cas l’opció més beneficiosa pel nostre client.

Filosofia

En aquest sentit i si les necessitats del cas ho precisen, hem establert col·laboracions amb despatxos estrangers de França, Portugal, Alemanya, Suïssa, Anglaterra, Irlanda, Holanda, Andorra, Cuba, Brasil i Estats Units.

Tenim clients de tot tipus, tant particulars com empreses o Ajuntaments, hem col·laborat amb Televisió de Catalunya, hem establert col·laboracions amb catedràtics de Dret, Professors d’Universitat i membres de l’equip professional de Manuel Busquet Advocats han intervingut en entrevistes de programes televisius i de ràdio.

Dins aquesta vessant de desig de la difusió i col·laboració amb el món professional del Dret, Manuel Busquet Arrufat, ha estat membre durant quatre anys de la Junta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa. Els membres del despatx destaquen igualment per les seves aficions lligades al món de l’esport i a la música, fet que es demostra amb el co-patrocini que realitza el despatx a les edicions del Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages.


La Firma

Manuel Busquet Advocats és una empresa dedicada els serveis jurídics que va néixer l’any 1988, de la mà del seu soci fundador Manuel Busquet Arrufat.

MBA Manuel Busquet Advocats Manresa
Equip de treball

Equip de treball

L’equip de Manuel Busquet Advocats està especialitzat en el dret mercantil (empresa), urbanístic, i civil, així com en el dret de família i assessorament en el dret successori.