El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats. Michael, amb gran prestigi el món musical, ha estat guardonat en tres ocasions pels Premis Grammy, un reconeixement de la indústria musical nord-americana.

En una entrevista, Michael League, l’alma mater i fundador de Snarky Puppy, després de 14 anys de trajectòria, afirmava:

“L’única forma d’assegurar-se el fracàs és renunciant. Si ets prou perseverant, augmenten les possibilitats  de tenir èxit”.

League ha confiat en el despatx  per la nostra rigorositat, qualitat, transparència i domini de l’anglès.

Manuel Busquet Advocats amb clients de prestigi internacional segueix la seva trajectòria amb uns valors molt clars, com són el treball directe amb el client, contacte personal, elaborant solucions a mida de cada cas, i amb la màxima qualitat com a divisa.


Actualitat jurídica

Manuel Busquet | Advocats us desitja Bon Nadal

Nadal 2023

En aquesta temporada festiva, recordem les sàvies paraules de Confuci: “L’educació genera confiança. La confiança genera esperança. L’esperança genera pau.”
Nadal 2020

Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur.
Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

El Govern ha pactat pujar l’impost de successions en els nous pressupostos de cara el 2020.
Manuel Busquet Advocats

Manuel Busquet Advocats compleix 30 anys

Ja han passat més de 30 anys des què Manuel Busquet Advocats començà la seva trajectòria professional dedicada als serveis jurídics. Més de 30 anys fidels als seus orígens, donant solucions a qualsevol problema jurídic i oferint sempre l’opció més beneficiosa.