Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Hi ha temps per planificar les successions abans de què s’aprovin els nous pressupostos i evitar així els costos que representarà la nova llei.

Amb la planificació fiscal hi sortiràs guanyant. Consulta a despatxos professionals en herències i transmissions patrimonials. Assessora’t bé.

Font: La Vanguardia


Actualitat jurídica

Nadal 2020

Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur.
Michael League

El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats.
Manuel Busquet Advocats

Manuel Busquet Advocats compleix 30 anys

Ja han passat més de 30 anys des què Manuel Busquet Advocats començà la seva trajectòria professional dedicada als serveis jurídics. Més de 30 anys fidels als seus orígens, donant solucions a qualsevol problema jurídic i oferint sempre l’opció més beneficiosa.
Nadal 2017

Feliç 2018

Amb la proximitat de les festes de Nadal, volem aprofitar per desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2018. Esperem que aquestes festes estiguin plenes de pau, amor i felicitat al costat dels vostres éssers estimats.