Feliç 2018

Amb la proximitat de les festes de Nadal, volem aprofitar per desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2018. Esperem que aquestes festes estiguin plenes de pau, amor i felicitat al costat dels vostres éssers estimats.

Al despatx estem agraïts per la confiança que heu dipositat en nosaltres durant aquest any que està a punt d’acabar. Ha estat un plaer poder ajudar-vos en els vostres assumptes legals i estem impacients de seguir fent-ho durant el proper any.

Com sempre, el nostre compromís amb la satisfacció del client segueix sent la nostra principal prioritat. Estem sempre a disposició per escoltar-vos i assessorar-vos en tot el que necessiteu.

Finalment, ens agradaria agrair la vostra fidelitat i confiança en els nostres serveis. Esperem poder seguir comptant amb la vostra confiança i col·laboració durant molts anys més.

Que passeu unes festes de Nadal meravelloses i un any nou ple d’èxits i bones notícies.


Actualitat jurídica

Manuel Busquet | Advocats us desitja Bon Nadal

Nadal 2023

En aquesta temporada festiva, recordem les sàvies paraules de Confuci: “L’educació genera confiança. La confiança genera esperança. L’esperança genera pau.”
Nadal 2020

Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur.
Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

El Govern ha pactat pujar l’impost de successions en els nous pressupostos de cara el 2020.
Michael League

El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats.