Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur. A Manuel Busquet Advocats volem aprofitar aquesta ocasió per agrair als nostres clients la seva confiança i fidelitat al llarg de l’any que acaba.

Al món del dret, sabem que la vida no sempre és fàcil i que de vegades ens trobem amb situacions complicades que requereixen un assessorament legal especialitzat. Per això, estem agraïts de comptar amb la vostra confiança i de poder ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Aquest any ha estat especialment difícil per a tots a causa de la pandèmia de COVID-19. Moltes persones han patit pèrdues, tant personals com econòmiques, i ens hem vist obligats a adaptar-nos a noves formes de feina i de vida. A Manuel Busquet Advocats hem treballat incansablement per ajudar els nostres clients a superar els desafiaments que s’han presentat.

Finalment, volem desitjar-vos un bon Nadal i un bon any. Esperem que aquesta temporada estigui plena d’alegria i que la pugueu gaudir en companyia dels vostres éssers estimats. Recordeu que si necessiteu assessorament legal en qualsevol moment, podeu comptar amb nosaltres. El nostre compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client continua essent la nostra màxima prioritat.

Bon Nadal i feliç 2021 de part de l’equip de Manuel Busquet Advocats!


Actualitat jurídica

Manuel Busquet | Advocats us desitja Bon Nadal

Nadal 2023

En aquesta temporada festiva, recordem les sàvies paraules de Confuci: “L’educació genera confiança. La confiança genera esperança. L’esperança genera pau.”
Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

El Govern ha pactat pujar l’impost de successions en els nous pressupostos de cara el 2020.
Michael League

El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats.
Manuel Busquet Advocats

Manuel Busquet Advocats compleix 30 anys

Ja han passat més de 30 anys des què Manuel Busquet Advocats començà la seva trajectòria professional dedicada als serveis jurídics. Més de 30 anys fidels als seus orígens, donant solucions a qualsevol problema jurídic i oferint sempre l’opció més beneficiosa.