Feliç 2016

La família de Manuel Busquet Advocats us desitja unes molt bones festes de Nadal i un feliç any nou! En aquestes dates tan especials, volem agrair-vos la vostra confiança i suport durant aquest any que ara acaba. Ha estat un any intens i ple de reptes, però també d’oportunitats i èxits que ens han permès créixer i millorar.

Sabem que les festes de Nadal són un moment per celebrar i compartir amb la família i amics, però també són un temps per reflexionar i donar gràcies per allò que tenim. Per això, us animem a gaudir d’aquestes dates amb responsabilitat i solidaritat.

Per la nostra part, us assegurem que continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació per oferir-vos el millor servei i assessorament en tots els àmbits del dret. Esperem que aquest Nadal sigui una oportunitat per compartir moments únics i inoblidables amb els vostres ser estimats, i que l’any nou us porti molta salut, pau i èxit.

De nou, moltes gràcies per la vostra confiança i bones festes!


Actualitat jurídica

Manuel Busquet | Advocats us desitja Bon Nadal

Nadal 2023

En aquesta temporada festiva, recordem les sàvies paraules de Confuci: “L’educació genera confiança. La confiança genera esperança. L’esperança genera pau.”
Nadal 2020

Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur.
Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

El Govern ha pactat pujar l’impost de successions en els nous pressupostos de cara el 2020.
Michael League

El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats.