Feliç 2017

Amb la proximitat de les festes de Nadal, volem fer-vos arribar les nostres més sinceres felicitacions per aquestes festes. Que passeu uns dies plens de felicitat i que la companyia dels vostres éssers estimats us faci sentir més a prop que mai.

En aquestes dates, no podem deixar de pensar en el que ha estat aquest any que està a punt de finalitzar. Per a nosaltres ha estat un any intens, en el qual hem tingut l’oportunitat d’ajudar-vos en tots els vostres assumptes legals. Per això, volem agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres i la vostra fidelitat durant aquest any que ja s’acaba.

El despatx d’advocats Manuel Busquet Advocats es compromet a continuar oferint-vos el millor servei possible durant el proper any, perquè la vostra satisfacció sempre serà la nostra prioritat. Estem aquí per escoltar-vos i per ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Finalment, volem desitjar-vos unes festes plenes de felicitat i que el proper any us porti tots els èxits i bones notícies que us mereixeu.


Actualitat jurídica

Manuel Busquet | Advocats us desitja Bon Nadal

Nadal 2023

En aquesta temporada festiva, recordem les sàvies paraules de Confuci: “L’educació genera confiança. La confiança genera esperança. L’esperança genera pau.”
Nadal 2020

Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur.
Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

El Govern ha pactat pujar l’impost de successions en els nous pressupostos de cara el 2020.
Michael League

El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats.