Sistema de notificació telemàtica

Des del passat 01/01/2011 s’ha posat en funcionament un nou sistema de notificacions telemàtiques de l’Agència Tributària, que és obligatori per totes les societats.

Aquest sistema consisteix en que es rebràn totes les comunicacions de l’AEAT en una bústia de correu electrònic destinada per aquest fi, la DEH (Direcció Electrònica Habilitada). Per tant, les notificacions que rebíem per correu en paper es substituiran per el c/e que rebrem a la nostra DEH.

Ara, les empreses hauran d’agafar el costum de mirar-se la seva DEH periòdicament per veure si tenen alguna notificació, ja que si en 10 dies no repassem la nostra DEH Hisenda donarà com a realitzada la notificació si aquesta està en la bústia de correu electrònic de la societat durant mes de 10 dies. És a dir, tindrà els mateixos efectes que si rebutgéssim una carta certificada en mà. Per tant, serà important revisar la bústia com a mínim cada 10 dies.

Per aconseguir la DEH per part d’Hisenda, s’han de seguir els següents passos:

1. Tenir un certificat digital,que és imprescindible ja que sense aquest certificat no podran començar a rebre les notificacions. Poden demanar el seu certificat a la pàgina web de la Real Casa de la Moneda i Timbre (http://www.fnmt.es).

2. Creació de la seva DEH (Direcció Electrònica Habilitada). Accedir a la pàgina web habilitada i seguir els passos que us vagin indicant (http://notificaciones.060.es).


Actualitat jurídica

Manuel Busquet | Advocats us desitja Bon Nadal

Nadal 2023

En aquesta temporada festiva, recordem les sàvies paraules de Confuci: “L’educació genera confiança. La confiança genera esperança. L’esperança genera pau.”
Nadal 2020

Nadal 2020

El Nadal és el moment de celebrar amb la família i els amics, i de reflexionar sobre l’any que s’acaba i els reptes que ens esperen en el futur.
Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

Planifica la teva successió per reduir impostos fiscals

El Govern ha pactat pujar l’impost de successions en els nous pressupostos de cara el 2020.
Michael League

El reconegut músic i productor musical nord americà Michael League, nou client del despatx.

El compositor, productor i baixista del grup de jazz fusió Snarky Puppy de Nova York, Michael League és client de Manuel Busquet Advocats.